Gruppresor

Vi har stor erfarenhet av att arrangera grupp- och konferensresor i Sverige och utomlands. Vi ordnar gruppresor för företag, föreningar och andra resesällskap. Vi har goda kontakter världen över som gör att vi kan ordna i stort sett det mesta. Vill ni krydda resan med aktiviteter som gör er gruppresa mer minnesvärd så ordnar vi förstås det. Ni kanske vill lägga in en vinprovning eller matlagningskurs på resan i Italien, eller en cykeltur med picknick i Frankrike? Låt oss ta del av era ideér eller låt oss ta fram förslag på det där "lilla extra".

Bra att veta är att flygbolag och hotell ofta har en policy att svara med pris och tillgänglighet inom 72 timmar, vilket gör att vi inte kan ge exakt pris "på dagen". För grupper kan priser variera beroende på hur mycket flygbolaget eller hotellet har bokat och man kan inte utgå från "individuella priser" eftersom grupppriset i regel är högre. Att priset är högre beror på att flygbolagen och hotellens "lägsta pris" gäller ett fåtal antal platser eller rum och bokningsvillkoren är strängare vid "individuella bokningar", resan skall betalas vid bokningstillfället, namn skall rapporteras direkt och ingen återbetalning sker vid avbokningar eller ändringar av namn etc. Vi eftersträvar ändå att ni alltid skall få det lägsta möjliga priset och att ni skall få en offert så snabbt vi fått pris från leverantören.

För att underlätta för oss är vi tacksamma om vi får veta följande:
• Resmål
• Antal personer
• Ungefärlig budget
• När vill ni resa
• Hur vill ni bo, antal dubbelrum respektive enkelrum
• Eventuella kringarrangemang såsom utflyktsmål, konferenslokal, guidning etc.

Oavsett resmål kontakta oss för en kostnadsfri offert på telefon 060-12 33 18 eller via e-mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.