Affärsresor

Vi på Exitours erbjuder ett komplett utbud av affärsresor för mindre och större företag. Vår "typiske" affärskund är mindre företag som uppskattar vår tillgänglighet, vår kunskap, vår personliga och snabba service och att vi vet "vem Du är" när Du ringer eller mailar oss Din förfrågan. Vi svarar alltid snabbt på telefon och mail, vi är själva ett litet företag och vi vet vikten av att vara betydelsefull som kund, oavsett volym.

Hos oss kan Du snabbt bli kund och få Dina köp på faktura eller om du hellre vill betala med ditt företagskort. Det räcker att du gör en resa för att vi skall lägga upp dig som kund hos oss. Vi tar inte ut några dyra årskostnader, hos oss är det gratis att vara företagskund. Vi tar heller inte ut några onödiga faktureringskostnader, extra avgifter för pappersbiljetter eller vouchers, avgifter för porto etc som många andra "traditionella" affärsresebyråer gör.

Vårt tänk är att om Du är nöjd med det vi levererar så blir du kvar som kund hos oss, därför tycker vi också att det är onödigt att skriva avtal där vi binder upp dig som kund. Hos oss är du kund så länge du själv vill. Våra resekonsulter har många års erfarenhet i resebranschen vilket kommer att gynna ditt resande såväl ekonomiskt som effektivt. Det är enkelt att vara affärskund hos oss, den resekonsult som bokar din resa skapar också din faktura, dina biljetter etc så har du frågor som rör din resa före, under eller efter så kan vi snabbt svara dig utan att du slussas runt inom olika avdelningar.

Varmt välkommen att provboka Er nästa affärsresa hos oss. Vi är inte längre bort än ett telefonsamtal.

Exitours affärsresor: 060-12 33 18 eller maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.