Om Exitours

Exitours är ett privatägt företag som funnits i Sundsvall sedan år 1986 med samma ägare. Det viktigaste för oss är personlig service, kvalitetsprodukter och kunskap. Vi har lång erfarenhet som specialist på resor världen över. Vår personal har genom sitt intresse för att resa gedigen erfarenhet och tillsammans kan vi säga att vi åtminstone rest jorden runt ett par varv. Vi kan med våra kunskaper borga för att Du lägger dina resplaner i trygga händer.

Vi har en blandad mix av riktigt exklusiva resor och destinationer tillsammans med resor som kostar mindre. Oavsett vad Du väljer för typ av resa så vill vi att Du skall få en prisvärd semester, en semester som ger mersmak och som ger oss förtroende att ta hand om Din nästa semester. Att vi ofta har personlig erfarenhet från resmålen gör det enklare för oss att guida Dig rätt. Vi kan ge Dig information om resmålen och vi hjälper Dig att “läsa mellan raderna” i djungeln av utbud som presenteras i kataloger och på nätet.

Vi tycker så klart att det är roligt när Ni åker iväg men vi ser mycket fram emot när Ni kommer hem och berättar att resan överträffat Era förväntningar. Hos oss får Du en personlig kontakt med någon av våra resekonsulter, Du kan boka tid med någon av oss precis som Du bokar tid på banken eller hos frisören. Vill Du hellre “bara ringa eller komma in” går det lika bra, vi har alltid någon på plats som tar hand om just Dig.

Våra kunder kommer tillbaka år efter år vilket vi tycker är det bästa betyg vi kan få. Våra kunder är våra ambassadörer. Den bästa marknadsföring vi har och det är guld värt när våra kunder rekommenderar oss till andra.

Låt oss ta hand om Din nästa semester också!