Norwegian Cruise Line

NCL

Namnet till trots är Norwegian Cruise Lines ett amerikanskt rederi med en modern och ung flotta. Kryssningsupplevelsen kännetecknas av flexibilitet. På Norwegian Cruise Lines fartyg finns inga middagstider att passa eller klädkoder att följa.

Både innan och efter solen har gått ner vimlar det av aktiviteter för alla åldersgrupper. Utan ”måsten” landar allt i en informell stämning som är både full av energi och avkoppling på samma gång.

NCL Epic

Freestyle Cruising
Ombord regerar Freestyle Cruising, rederiets omtyckta restaurangkoncept som innebär att du som gäst kan äta var och när du vill. Stämningen är därmed avslappnat ledig – det finns inga formella kvällar och du behöver aldrig klä upp dig – om du inte vill.

Det finns inte någon traditionell huvudrestaurang. Istället har du frihet att välja från ett stort utbud av restauranger varje kväll. Några ingår i kryssningsbiljetten, andra kostar extra. Italienskt, mexikanskt, franskt eller varför inte japanskt – det finns alltid en restaurang som passar dagens smak.

Underhållning för hela familjen
Hela flottan erbjuder stora barn- och ungdomsklubbar och rederiets största fartyg, Norwegian Epic, har tre gigantiska vattenrutschbanor på pooldäck. Flera fartyg har bowlingbanor.

Även kvällstid finns mycket att göra. Underhållningen i teatern håller hög Las vegas/Brodwayklass. Exempelvis spelar Blue Man Group kompletta föreställningar av sin show ombord Norewegian Epic. I alla barer och lounger vibrerar luften av musik, dans och energi.

För vem?
Med en informell stämning, Freestyle Cruising och stora barn- och ungdomsklubbar är Norwegian Cruise Lines ett populärt alternativ för många barnfamiljer. Den energifyllda stämningen och alla aktiviteter gör rederiet även till ett utmärkt val för yngre par.

Norwegian Epic har ett område med mindre och modernt utformade hytter speciellt anpassade för singelresenärer. Utöver tillgång till en gemensam lounge kryssar singelresenärerna till ett reducerat pris.