Rederier

Det finns nog lika många fartyg att välja mellan som det finns lyxiga hotell-resort världen över, därför finns vi nära tillhands för att guida Dig och göra ditt val enkelt. Allt för att du skall få en kryssning ombord på ett fartyg som passar ert resesällskap bäst.

Alla rederier och alla fartyg har något som passar olika målgrupper. Barnfamiljen passar kanske bäst på de större fartygen som satsat mycket på barn- och ungdomsaktiviteter med barnklubbar, klätterväggar, flowriders mm. En äldre målgrupp kanske skall välja ett lite mindre fartyg som satsat mer på aktiviteter för den mognare publiken, det kan vara kurser i data- eller fotokunskap, vinprovning eller dans till levande orkester.

En del fartyg är designade i maritim stil så att den äkta fartygskänslan stannar kvar under hela kryssningen. Andra fartyg har en design som mer liknar en lyxig hotell-resort eller en stad och som gör att man får nypa sig i armen för att förstå att man faktiskt är ombord på ett fartyg. En del rederier kan passa sig bättre för en viss nationalitet, maten, språket ombord och underhållningen är riktad till en viss målgrupp medan andra rederier satsar på en bredare internationell publik.

Exitours Resebyrå är utvald av de största och bästa rederierna som exklusiv samarbetspartner i Skandinavien. Vi har välutbildad personal som har stor erfarenhet från livet ombord. Som ett betyg på vårt arbete fick Exitours bronsdiplom 2008 och 2009 fick vi gulddiplom av Royal Caribbean Line och Celebrity Cruises som är de största rederierna på den Skandinaviska marknaden – det är vi mycket stolta över.

Välkommen att boka tid hos någon av våra erfarna kryssningskonsulter, så att vi tillsammans kan välja det rederi som passar just Er.